Certifiering

Många av våra utbildningar är certifieringsgrundande och du kan ta ett test för att få ett kvitto på dina kunskaper. Expero är ett certifierat Prometric Test Center vilket innebär att du kan boka och ta din certifiering hos oss.

Var?

Våra certifieringar genomförs hos Aktiviteten, Kista.

Bokning

Vi har öppet för certifieringar på tisdagar och torsdagar kl 09.00 och 13.00. Särskilda tider gäller vid helger och under sommaren. Vi behöver din bokning senast två arbetsdagar innan testtillfället. Om du behöver av- eller omboka ditt test ska detta också ske senast två arbetsdagar innan testtillfället.

Fyll i formuläret här för att boka dig.

 

Vad kostar det?

Vanliga Microsoftcertifieringar kostar 1 900 kr (ex. moms). Avgiften för certifieringstest består av en testavgift och en testcenteravgift. Har du köpt eller fått en testvoucher betalar du bara testcenteravgiften hos oss. Vi tar bara emot testvouchers som berättigar till hela testavgiften, dvs inte till delbetalning.

Mobilt testcenter

Vi kan även komma till er och sätta upp en mobiltestmiljö så att ni kan göra testerna hos er. Då slipper ni både restid och resekostnader. Vi tar med oss testmaskiner och en auktoriserad testadministratör. Kontakta oss på info@expero.se om ni är intresserade av mobila tester.

Hitta rätt bland Microsoft certifieringar

Här hittar du vilka certifieringar som leder fram till de olika titlarna:

Server Desktop

 

 

Prometric_logo_220