Du missar väl inte sessionerna från Ignite?

Just nu pågår Microsoft Ignite 2015 i Chicago för fullt. Om du inte hade möjlighet att åka dit så kan du ju alltid trösta dig med att du kan ta del av sessionerna hemma via Channel 9 on-line.
Dessutom slipper du en massa köer och att äta lunch ur en låda. Och med lite tur kanske du kan åka nästa år istället!

Gå anpassad Lync-kurs innan sommaren!

Passa på att boka in dig på vår sista omgång anpassade  Lync-kurser innan sommaren. Kurserna är förberedande för certifieringarna för communiations-kompetensen och det finns ett begränsat antal platser med subventionerat pris reserverade för Microsoft partners.

Ex20337B: Lync Server 2013 Enterprise Voice
Lär dig Enterprise Voice. T.ex. hur du kopplar Lync Server 2013 till det publika telefonnätet, skapar policies, Response Group Service etc. 2 dagar, normalt 5.

Ex20335B: Lync Network Readiness Assessment
Vi går igenom t.ex. implementationsmetologi, analys av nätverksmiljön, modellering av nätverkstrafik och analys av användardata för en lyckad implementation av Lync. 2 dagar, normalt 3

Private Cloud

Vi har utökat schemat med två nya kurser inom Private Cloud, båda kurserna är certifieringsgrundande.
20247C: Configuring and Deploying a Private Cloud
I den här kursen får du både teoretiskt och med praktiska labbar lära dig planera och implementera en cloud-lösning

20246D: Monitoring and Operating a Private Cloud
Den här kursen är för dig som vill lära dig hur man managerar och administrerar en Microsoft System Center 2012 R2 moln-miljö. I kursen går vi även igenom hur man monitorerar infrastrukturen och applikationer som körs i molnet.

Anpassad utbildning

Det finns flera skäl att överväga en anpassad utbildning. Kostnadsmässigt kan det löna sig redan vid fyra deltagare dessutom kan det bli mer tidseffektiv då delar kan tas bort eller läggas till från de ordinarie kurserna efter behag.

Men anpassning är mer än att lägga till eller ta bort moduler från ett material. Vid allt för många IT-projekt kommer man fram till punkten utbildning först i slutet av projektet. Då har man missat hela nyttan med att utbilda deltagarna i projektgruppen innan projektet startar och att dra nytta av kunskaperna när beslut ska fattas.

Kort sagt, det gäller att ge rätt personer rätt utbildning under projektets alla faser.

Läs mer om anpassade utbildningar här

150507_Aktuelltbild_2