Experience Concept

Detta är utbildningar som du inte hittar hos någon annan. Här delar marknadens ledande experter med sig av sina kunskaper och erfarenheter, i något av följande tre format:

Experience Session

Teoretiska föreläsningar där det ges såväl möjlighet att lyssna till experter som att nätverka med kollegor i branschen. Dessa utbildningar lämpar sig för större deltagargrupper.

Experience ChalkTalk

En interaktiv teoretisk utbildningsform där det förutom tillfälle att lyssna till experterna även erbjuds en öppen dialog mellan såväl instruktör som deltagare. Formatet ställer höga krav inte bara på instruktörens kompetens, utan även på att deltagarna uppfyller förkunskapskraven för att kunna delta i diskussionen.

Experience LabShop

Här erbjuds teori och praktiska labbar. I dessa utbildningar ingår också en uppföljning, hos oss eller via Live Meeting, där deltagarna kan få svar på de frågor som dykt upp efter utbildningen.

Kurser

Förutom våra egenutvecklade Experience-utbildningar erbjuder vi även Microsofts ordinarie kursutbud. Kurserna leds av en erfaren instruktör och deltagarna får ett kursmaterial som innehåller både teori och labbanvisningar. Deltagaren får tillgång till en av våra kraftfulla datorer för att genomföra labbar.

Schemalagd utbildning

Schemalagda utbildningar kan bokas direkt via webben, om flera personer från samma företag ska bokas eller om flera utbildningar är av intresse under ett rekommenderar vi att ni utnyttjar Expero-Vouchers för rabatterat pris och säkrad utbildningsbudget.

En schemalagd utbildning på Expero levereras av en instruktör som har mångårig erfarenhet som både instruktör och av ämnet, praktiskt och teoretiskt. Detta gör att även våra schemalagda utbildningar anpassas för att återspegla den rådande verkligheten ute i projekt och drift. Instruktören kan därför lägga olika tyngdpunkt på ämnen eller lägga till information för att uppnå ett optimalt resultat.

Fördelar med schemalagd utbildning:

 • Kort startsträcka fram till kursen, ingen tid krävs för anpassningar.
 • Möjlighet att knyta kontakter med och dra nytta av erfarenheter från andra deltagare/företag
 • Möjlighet att utnyttja Expero-vouchers för rabatterat pris och säkrad utbildningsbudget
 • Avskildhet från det normala arbetet vilket gör utbildningen effektivare
 • Levereras i våra lokaler som ger avskildhet från det normala dagliga arbetet vilket gör utbildningen effektivare.

Anpassad utbildning

Här ges möjligheten att ta bort delar ur ordinarie utbildningar eller att lägga till eller fritt kombinera innehåll från olika utbildningar för att uppnå önskat resultat. Anpassade utbildningar kan levereras hos oss eller hos er. Kommer vi till er tar vi med oss vårt mobila klassrum så att förberedelserna går snabbt och labbarna fungerar som förväntat.

Fördelar med anpassad utbildning:

 • Innehållet kan kortas ner alternativt kombineras från fler utbildningar för att passa målgruppen
 • Möjlighet att ge rätt personer exakt rätt kunskaper inför projekt
 • Rätt kunskaper spar tid under projekt
 • Möjlighet till fria företagsinterna dialoger
 • Tas fram i samråd direkt med instruktören som ska leverera utbildningen
 • Hänsyn tas till typ av produkt, projekt och vision för projektet

Vad menar vi med anpassning?

Många utbildningsföretag erbjuder ”anpassade” utbildningar. Vi är övertygade om att det för att nå ett optimalt resultat inte räcker att lägga till eller dra bort moduler från ett kursmaterial. För att korrekt kunna bedöma vad som är av intresse krävs erfarenhet från praktiskt arbete med produkten i projektets alla faser. Detta är också en förutsättning för att förstå projektets vision och affärsnyttan med systemet.

Läs mer