John Kleyer

John har över tio års erfarenhet av att arbeta som konsult och MCT (Microsoft Certified Trainer) inom infrastrukturområdet. Han fick en tidig start med Active Directory då han på Microsoft UK levererade W2k-utbildningar inom EMEA-regionen.

Idag är John främst fokuserad på System Center i allmänhet och Operations Manager i synnerhet, en produkt han jobbat med sedan den hette MOM och versionen var 2000.

”-Det är roligt att nu se skillnaden från tidiga utbildningar då Microsofts managementprodukter hade väldigt liten spridning och begränsad funktionalitet. Det var inte många som gick utbildningarna och av de som gick dem var det ännu färre som faktiskt arbetade med produkten i produktion efter avslutad kurs. Idag är System Center och Private Cloud ett område som Microsoft hårdsatsar på, vilket inte minst märks på den ständigt växande familjen av produkter samt att de används flitigt ute i organisationerna.”

Förutom att arbeta på Expero lägger John ca 50% av sin tid på konsulting via Microsoft Consulting Services där han arbetar i projekt inom sina kompetensområden både med teknik och projektledning.

john.kleyer@expero.se
Tel: 08-410 293 01
Ladda ner som Vcard

Microsoftutbildare - John Kleyer