Martin Lidholm

Vi på Expero är stolta över att få presentera Martin Lidholm som en av instruktörerna i vårt nya Experience Concept: –Egentuvecklade utbildningar som du inte hittar någon annanstans där Martin föreläser om messaging och framförallt Lync.

Martins erfarenhet av Exchange sträcker sig tillbaka till 1997 då Exchange 5.5 släpptes. Därefter har han varit talare på TechNet-event och Microsoft Partner Readiness-utbildningar vid releasen av såväl Exchange 2000 som Exchange 2010. Han är även en populär talare på TechDays där han framträtt de senaste tre åren.

Martin arbetar på UClarity som Enterprise Communications Architect med fokus på komplex kommunikationslösningsarkitektur.

”-Det har det blivit många migreringsprojekt till Exchange 2010 inom såväl finans industri och offentlig sektor. Men det är också roligt se det stadigt tilltagande intresset kring Lync som nu tar det mesta av min tid. Dessa uppdrag ger mig massor av erfarenheter att dela med mig av som instruktör samtidigt som jag i instruktörsrollen ständigt måste ligga i framkant i teknikutvecklingen.”

Tack vare sitt engagemang har Microsoft utsett Martin till Most Valuable Professional (MVP) inom Office Communication.

Microsoftutbildare - Martin Lidholm