Vouchers

Vouchers är ett bevis för utförd betalnig för en definierad tjänst eller vara. På Expero accepterar vi två typer av vouchers, Microsoft SA Vouchers och Expero Vouchers. Det finns en rad fördelar med dessa, se nedan:

Microsoft SA vouchers

Har ni ett Software Assurance (SA) avtal med Microsoft kan ni, tack vare att Expero är en certifierad utbildningspartner till Microsoft, utnyttja dessa som betalning för kursavgiften. Microsoft delar ut vouchers till berättigade kunder för att dessa ska dra maximal nytta av sin investering i Microsoft’s produkter. Microsoft SA Vouchers motsvarar utbildningsdagar per person och gäller på vanliga schemalagda Microsoftkurser. För att utnyttja vouchers till anpassad utbildning kontakta oss för ett upplägg. För att betala med vouchers ange respektive vouchernummer vid bokningen.

Expero vouchers

Om ni planerar att boka fler deltagare eller kurser under ett år är det fördelaktigt att köpa Expero Vouchers. De ger rabatterade priser på utbildning och säkrar er utbildningsbudget då de inte påverkas av prishöjningar eller budgetförändringar. En annan fördel är den förenklade administrationen. Efter att ni har köpt en voucher för t.ex. 25 utbildningsdagar kan ni fritt boka utbildningar och välja att betala med era vouchers. Vi räknar automatiskt av de förbrukade dagarna på er organisations voucher-saldo.

Prislista Expero Vouchers

Voucher-valör

Pris

Ord. Pris*

Voucher 15 dagar73 000 kr100 500 kr
Voucher 25 dagar117 000 kr167 500 kr
Voucher 50 dagar210 000 kr335 000 kr

*Baserat på genomsnittligt pris på kurserna.

Beställ experovouchers: här

 

Villkor Expero Vouchers

sa