EL311: Service Manager och Orchestrator starkare tillsammans

I denna LabShop får du bekanta dig med installationen av Service Manager 2012 och Orchestrator 2012. Genom både teori och praktiska labbar får du förståelse för hur dessa produkter kan skapa värde för din organisation/dina kunder. Detta genom att använda verktygen för att automatisera återkommande arbetsuppgifter samtidigt som dessa dokumenteras för spårbarhet i systemen.

LabShopen är skriven av och levereras av Jonas Ullman och Patrik Sundqvist på Gridpro. Patrik är en internationellt efterfrågad föreläsare på konferenser som t.ex. Microsoft Management Summit i Las Vegas och är medförfattare till boken System Center Service Manager 2010 Unleashed.

Målgrupp

Kursen riktar sig till de som behöver lära sig både skillnader mellan och hur Service Manager 2012 och Orchestrator 2012 fungerar tillsammans.

Du lär dig

Under kursen lär du dig terminologi, installera och konfigurera produkterna samt får en förståelse hur dom fungerar tillsammans.

Förkunskaper

Inga speciella förkunskaper om Service Manager och Orechestrator krävs. Tidigare erfarenhet av andra System Center-produkter som t.ex. Operations Manager eller Configuration Manager underlättar men är inget krav.

Kursinnehåll

I denna LabShop går vi bl.a. igenom:

  • Installation av System Center Orchestrator 2012
  • Installation av System Center Service Manager 2012
  • Konfiguration av systemen
  • Interoperabilitet mellan Service Manager och Orchestrator

Utbildningsform

Kurs

Instruktör

Jonas Ullman
Patrik Sundqvist

Längd

2 dagar

Pris

14 600kr

Kurslokal

Clarion Hotel Stockholm

Välj startdatum för att boka:

Kursmaterial

Kursmaterial på engelska utvecklat av Gridpro

Förtäring

Morgonkaffe, förmiddagsfika med fralla, lunch samt eftermiddagsfika med nybakat serveras utanför kurslokalen. En After Work efter första utbildningsdagen ger möjlighet att på ett avslappnat sätt utbyta erfarenheter med instruktörer och andra deltagare.


Allmänna villkor
Villkor Expero Vouchers